Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me peroksidin e hidrogjenit dhe kushtet e lëkurës

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:healthblog

Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me peroksidin e hidrogjenit dhe kushtet e lëkurës

Peroksidi i hidrogjenit është një agjent kimik i përdorur në produktet e pastrimit. Për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe zbardhuese, disa njerëz e përdorin atë në lëkurën e tyre. Sidoqoftë, shumë autoritete shëndetësore nuk e konsiderojnë këtë të sigurt.

Disa njerëz përdorin peroksid hidrogjeni, ose produkte që e përmbajnë atë, për të adresuar çështjet e lëkurës si puçrrat ose hiperpigmentimi. (mehr …)

WeiterlesenEverythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me peroksidin e hidrogjenit dhe kushtet e lëkurës

Najbolja hrana za jelo sa cističnom fibrozom

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:healthblog

Najbolja hrana za jelo sa cističnom fibrozom

Uključujemo proizvode za koje mislimo da su korisni za naše čitatelje korisne. Ako kupujete putem veza na ovoj stranici, možemo zaraditi malu komisiju. Evo našeg procesa.

Jedenje izbalansirane prehrane od suštinskog je značaja za osobe sa cističnom fibrozom. Održavanje dobrog prehrambenog statusa može pomoći osobi da poboljša svoje blagostanje, drži svoje simptome pod kontrolom i bore se protiv infekcija.

Ljudi sa cističnom fibrozom (CF) imaju specifične prehrambene potrebe. (mehr …)

WeiterlesenNajbolja hrana za jelo sa cističnom fibrozom