Om lief te hebben, moet je een ontoereikende psycholoog zijn die de vraag van het vrouwentorum heeft beantwoord

Om lief te hebben, moet je ontoereikend zijn: een psycholoog beantwoordde de vraag van het vrouwenforum.Ru

Welke vragen vragen alleen niet op het vrouwentje.Ru! In onze videotheek geven beroemde experts antwoorden op de meest vertrouwde onderwerpen.

We waren geadresseerd aan de psycholoog, de coach van persoonlijke groei, de auteur en de leidende cursussen over de zelfontwikkeling van Veronica kamagra bestellen betrouwbaar Feldblum het volgende brandende kwestie van ons forum.

De lezer is geïnteresseerd: „Om te houden van ontoereikend zijn?

De auteur van de vraag vertelde dat haar man met horror vertelde over de abnormale trucjes van zijn vroegere meid, en uiteindelijk ging hij terug naar haar en maakte een aanbod! Onze heldin kan niet begrijpen waarom mannen lijden?

Veronica Feldblum

Psycholoog, persoonlijke groeiscoach, auteur en toonaangevende zelfontwikkelingscursussen.

Veronica Felblyum zei dat heel vaak mensen onvoorwaardelijke, inspirerende liefde met enige afhankelijkheid verwikkelen. Het gebeurt vaak wanneer, bijvoorbeeld, in de kindertijd van deze man, zijn moeder

hem heel erg controleerde, en hij had de vereniging „Love = Control“ gevormd.

En nu, wanneer hij op zoek is naar een relatie, een volwassene is, verwart hij deze twee concepten. En wanneer hij wordt gecontroleerd, neemt hij het voor de liefde, dus misschien gaat het naar een andere.

Veronica adviseerde onze lezer zich niet zorgen te maken over deze situatie, niet om zijn planten te veranderen, maar meer om deel te nemen aan zelfontplooiing, en dan zullen de nodige man en comfortabele relatie zeker tot haar leven komen.

caleafwholesale.com/2021/09/20/simple-tips-to-develop-relationship-portable-app/

Schreibe einen Kommentar