Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me peroksidin e hidrogjenit dhe kushtet e lëkurës

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:healthblog

Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me peroksidin e hidrogjenit dhe kushtet e lëkurës

Peroksidi i hidrogjenit është një agjent kimik i përdorur në produktet e pastrimit. Për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe zbardhuese, disa njerëz e përdorin atë në lëkurën e tyre. Sidoqoftë, shumë autoritete shëndetësore nuk e konsiderojnë këtë të sigurt.

Disa njerëz përdorin peroksid hidrogjeni, ose produkte që e përmbajnë atë, për të adresuar çështjet e lëkurës si puçrrat ose hiperpigmentimi. (mehr …)

WeiterlesenEverythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me peroksidin e hidrogjenit dhe kushtet e lëkurës

TodayTix: a major international Ticketing Website & App with unique Discounts on Date-Worthy performs, Musicals & Some other Shows

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Allgemein

The Short Version: there is something magical about going to the theater on a date. You'll be able to interact with your partner in a new way whenever're swept into…

WeiterlesenTodayTix: a major international Ticketing Website & App with unique Discounts on Date-Worthy performs, Musicals & Some other Shows